Subwoofer aansluiten op autoradio

Het subwoofer aansluiten op autoradio

Nadat de accu aangesloten is wilt U vast en zeker ook de subwoofer aansluiten op autoradio. Daarvoor heeft u weer draden nodig, het beste zijn daarvoor speciaal ontwikkelde subwoofer-draden. Deze zijn op rol verkrijgbaar en speciaal geschikt voor het subwoofer aansluiten op autoradio. Draden met een koperkern en een pvc-isolatie, in tal van kleuren – ook in onze webshop. Aan de achterkant van de autoradio vindt u een aantal aansluitingen.

De aansluiting om stroom aan te sluiten heeft u al gevonden, maar er zijn ook aansluitingen te vinden die uitsluitend bedoeld zijn voor het subwoofer aansluiten op autoradio.

Gaat dus lukken, dat subwoofer aansluiten op autoradio, want een kind kan de was doen. Draadje erin, draadje naar de subwoofer, daar ook erin en u heeft al succes met het subwoofer aansluiten op autoradio. Nu zet u de auto op contact en krijgt de autoradio stroom. U schakelt deze in en krijgt vervolgens een stroom muziek maar u U tegen kunt zeggen! Kijk, nu kunt u voortaan bij al uw vrienden en kennissen succesvol en helemaal zelf de subwoofer aansluiten op autoradio.